Integritetspolicy för Gd Studio

Senast uppdaterad: 9 september 2023

Vi på Gd Studio tar din integritet på största allvar. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, skyddar och delar din personliga information när du besöker vår webbplats eller kommunicerar med oss via e-post eller telefon. Läs igenom denna policy noggrant för att förstå vår syn på integritet och hur vi hanterar din information.

Information vi samlar in:

  1. Personlig information: När du kontaktar oss via e-post eller telefon kan vi samla in personlig information som namn, e-postadress och telefonnummer.
  2. Användningsinformation: Vi kan samla in information om hur du använder vår webbplats, inklusive besöksstatistik och teknisk data som din IP-adress och webbläsarinformation.

Hur vi använder din information:

  1. Kommunikation: Vi använder din information för att kommunicera med dig angående våra tjänster och svara på dina förfrågningar.
  2. Förbättring av vår webbplats: Vi analyserar användningsinformationen för att förbättra våra webbplatsfunktioner och användarupplevelsen.
  3. Marknadsföring: Med ditt samtycke kan vi skicka marknadsföringsmeddelanden via e-post eller telefon. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.

Hur vi skyddar din information:

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, ändring, spridning eller förstörelse.

Delning av information:

Vi delar inte din personliga information med tredje parter utan ditt uttryckliga samtycke, förutom när det är nödvändigt för att uppfylla lagliga skyldigheter.

Dina rättigheter:

Du har rätt att begära en kopia av de personuppgifter vi har om dig och begära att vi rättar eventuella felaktigheter. Du kan även begära att vi tar bort din information från våra register om det inte längre är nödvändigt för de ändamål den samlades in.

Kontakta oss:

Gd Studio

Gillbergavägen 34

632 20 Eskilstuna

E-post: andrea@gdstudio.se

Telefon: 0700-093534

Om du har några frågor eller funderingar om vår integritetspolicy eller hur vi behandlar din information, är du välkommen att kontakta oss.