Företag

Ditt varumärke online
1490sek/månad + moms

Företags webbpacket är det perfekta valet för etablerade företag som söker en kraftfull online-närvaro och avancerade funktioner för att stödja sin verksamhet. Med detta paket får du en skräddarsydd och professionell webbplats som hjälper dig att nå nya höjder online.

Be om att bli uppringd

Edit Template

Anpassad Webbdesign

Först och främst fokuserar vi på att skapa en webbdesign som inte bara är visuellt tilltalande utan också fullständigt anpassad till ditt företags unika identitet och varumärke. Det handlar om att göra din webbplats så minnesvärd som möjligt för dina besökare.

Siduppsättning

Med möjlighet att inkludera upp till 10 sidor ger Företagspacket dig friheten att presentera ditt företag och dess erbjudanden på ett utförligt och informativt sätt. Du kan ha sidor för produkter, tjänster, om oss, kontaktinformation och mycket mer.

Mobilvänlighet

I dagens digitala era är det avgörande att din webbplats fungerar sömlöst på alla enheter, oavsett om det är en smartphone, surfplatta eller desktop-dator.  Vi ser till att din webbplats är helt mobilresponsiv, vilket ger en utmärkt användarupplevelse oavsett skärmstorlek.

Kontaktformulär och Kundsupport

För att underlätta för dina besökare inkluderar vi avancerade kontaktformulär och kundsupportfunktioner. Detta gör det enkelt för dina kunder att nå ut till dig och få den hjälp de behöver.

Bildgalleri

Om din verksamhet kräver bildpresentation, inkluderar vi ett avancerad bildgalleri. Detta gör det möjligt för dig att visa upp dina produkter eller tjänster på ett visuellt tilltalande sätt.

Kraftfulla Analysverktyg

Säkerheten är en prioritet. Därför implementerar vi robusta säkerhetsåtgärder för att skydda din webbplats och din besökares känsliga data från potentiella hot.

Sökmotoroptimering (SEO)

För att hjälpa din webbplats att ranka högt i sökmotorer som Google implementerar vi avancerad SEO-optimering. Detta innebär att din webbplats kommer att vara mer synlig online, vilket i sin tur ökar möjligheterna att locka nya besökare och potentiella kunder.

Användarvänligt Content Management System (CMS)

Tillgång till ett enkelt att använda CMS för att uppdatera och hantera din webbplatsinnehåll. Detta gör det möjligt för dig att göra snabba ändringar och lägga till nytt innehåll utan teknisk kunskap.

Säkerhetsåtgärder:

Säkerheten är en prioritet. Därför implementerar vi robusta säkerhetsåtgärder för att skydda din webbplats och din besökares känsliga data från potentiella hot.

GDPR Anpassning

Vi integrerar GDPR-anpassade funktioner för att säkerställa att din webbplats följer de senaste reglerna för dataskydd. Dina besökare kommer att känna sig trygga med hur deras data hanteras.

Med detta paket får du en skräddarsydd och professionell webbplats som hjälper dig att nå nya höjder online. Företagspacket är det rätta valet om du vill ha en webbplats som inte bara imponerar på besökare utan också hjälper dig att nå dina affärsmål.

Låt oss prata idag för att diskutera dina specifika behov och starta din resa mot en framgångsrik online-närvaro.