Enkel webbsida

Kom igång med din onlineprojekt
690sek/månad + moms

Gd studio Enkel webbisda Webbpaket är det perfekta valet för små företag, start-ups och personliga projekt som vill etablera sig på webben. Med en enkel och kostnadseffektiv lösning får du en professionell webbplats som hjälper dig att synas online och nå din målgrupp.

Be om att bli uppringd

Edit Template

Anpassad Webbdesign

Jag skapar en stilren och responsiv webbdesign som speglar din identitet och varumärke. Jag kommer att samarbeta med dig för att förstå dina önskemål och behov och skapa en webbplats som imponerar på dina besökare.

Siduppsättning

Jag konfigurerar en enkel sida eller upp till 5 sidor, inklusive startsidan, om oss, tjänster eller produktsidor, kontakt och blog. Dessa sidor kommer att utformas för att tydligt kommunicera din verksamhetsbudskap och locka besökare.

Mobilvänlighet

Din webbplats kommer att vara optimerad för mobila enheter, vilket ger en bra användarupplevelse oavsett skärmstorlek. Jag ser till att din webbplats fungerar sömlöst på smartphones och surfplattor.

Kontaktformulär

Jag inkluderar ett kontaktformulär så att dina besökare enkelt kan komma i kontakt med dig. Detta gör det enklare för potentiella kunder att göra affärer med dig och förbättrar din kundtillfredsställelse.

Bildgalleri

Om din verksamhet kräver bildpresentation, inkluderar jag ett grundläggande bildgalleri. Detta gör det möjligt för dig att visa upp dina produkter eller tjänster på ett visuellt tilltalande sätt.

Sökmotoroptimering (SEO)

Grundlägger din webbplats för att vara mer synlig i sökresultaten. Genom att optimera din webbplatsens innehåll och struktur hjälper jag dig att ranka högre i sökmotorer som Google och öka din webbtrafik.

Användarvänligt Content Management System (CMS)

Tillgång till ett enkelt att använda CMS för att uppdatera och hantera din webbplatsinnehåll. Detta gör det möjligt för dig att göra snabba ändringar och lägga till nytt innehåll utan teknisk kunskap.

Sociala Medialänkar

Länkar till dina sociala medieprofiler för att öka din online-närvaro. Detta gör det enklare för dina besökare att följa och engagera sig med ditt varumärke på sociala medieplattformar.

GDPR Anpassning

Jag integrerar GDPR-anpassade funktioner för att säkerställa att din webbplats följer de senaste reglerna för dataskydd. Dina besökare kommer att känna sig trygga med hur deras data hanteras.

Med Basic Webbpaketet kan du komma igång på webben snabbt och effektivt. Låt mig hjälpa dig att skapa en online-närvaro som ger resultat och stödjer din verksamhet på bästa sätt. Kontakta mig idag för att diskutera dina behov och komma igång med din nya webbplats.