Custom

Skräddarsydda digitala lösningar
från 3990sek/månad + moms

En högkvalitativ och skräddarsydd lösning som är perfekt för medelstora till stora företag och organisationer.

Be om att bli uppringd

Edit Template

Olika Plattformar - Hitta Den Rätta För Dig

Vi förstår att varje företag är unikt och har olika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar på olika plattformar, inklusive webbsidor och appar, för att säkerställa att du får den mest passande online-närvaron för din verksamhet.

Anpassad Webbdesign

Unik och attraktiv design som är helt anpassad efter din verksamhetsidentitet och varumärke. Din webbsida eller app kommer att sticka ut och göra ett varaktigt intryck på besökarna.

Obegränsade Sidor och Funktioner

Du får obegränsad frihet att skapa och hantera sidor och funktioner på din webbsida eller app. Oavsett om du behöver produktlistor, bloggar, användarprofiler eller något annat, kan vi göra det möjligt.

Mobilvänlighet

Vi optimerar din webbsida eller app för att fungera felfritt på alla enheter, inklusive smartphones, surfplattor och datorer. Dina kunder kommer att ha en utmärkt användarupplevelse oavsett hur de besöker din webbplats.

Kundsupport och Kontaktformulär

Avancerade kontaktformulär och kundsupportfunktioner för att underlätta kommunikationen med dina kunder och hantera deras behov på ett effektivt sätt.

Sökmotoroptimering (SEO)

För att maximera din synlighet online optimerar vi din webbsida eller app för sökmotorer. Detta hjälper dig att ranka högre i sökresultaten och attrahera organisk trafik.

Analysverktyg:

Du får tillgång till kraftfulla analysverktyg som ger dig insikter om din webbsida eller apps prestanda och besökarnas beteende. Detta hjälper dig att fatta informerade beslut för din online-närvaro.

Säkerhet

Säkerheten är en prioritet. Vi implementerar avancerade säkerhetsåtgärder för att skydda din webbsida eller app och dina kunders data från potentiella hot.

GDPR Anpassning

Jag integrerar GDPR-anpassade funktioner för att säkerställa att din webbplats följer de senaste reglerna för dataskydd. Dina besökare kommer att känna sig trygga med hur deras data hanteras.

Med Basic Webbpaketet kan du komma igång på webben snabbt och effektivt. Låt mig hjälpa dig att skapa en online-närvaro som ger resultat och stödjer din verksamhet på bästa sätt. Låt oss prata idag för att diskutera dina behov och komma igång med din nya webbplats.